Skip to content

Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Η Ευρώπη στην Περιφέρειά μου»

europe_in_my_region_photocompetitionΟ ετήσιος φωτογραφικός διαγωνισμός «Η Ευρώπη στην Περιφέρειά μου» ξεκινά για τέταρτη χρονιά αυτό το καλοκαίρι και έχει στόχο την ενημέρωση για έργα που έχουν χρηματοδοτηθεί στο πλαίσιο της περιφερειακής πολιτικής της ΕΕ.

Σε αυτόν μπορούν να συμμετέχουν πολίτες ηλικίας άνω των 18 ετών κατά την ημερομηνία ανακοίνωσης των νικητών (19 Σεπτεμβρίου) από τα κράτη μέλη της ΕΕ αλλά και από χώρες σε προενταξιακό στάδιο (Αλβανία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Κοσσυφοπέδιο, Μαυροβούνιο, Σερβία και Τουρκία).

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές ο διαγωνισμός διεξάγεται μέσω της επίσημης σελίδας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Facebook (https://www.facebook.com/EuropeanCommission/app_386310531430573). Αν δεν έχετε λογαριασμό στο FB μπορείτε να ζητήσετε να υποβάλλει την φωτογραφία σας ένας φίλος αλλά θα πρέπει να αναφέρετε τα στοιχεία σας στο πεδίο με τις πληροφορίες για το έργο. Ή στείλετε την φωτογραφία σας στη διεύθυνση regio-infopub@ec.europa.eu με όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες (Πληροφορίες για τη φωτογραφία: από ποιό ταμείο της ΕΕ χρηματοδοτήθηκε το έργο, πόλη, περιφέρεια και χώρα του έργου, ημερομηνία φωτογράφησης. Πληροφορίες συμμετέχοντος: Επώνυμο, όνομα, e-mail, ημερομηνία γεννήσεως, ταχυδρομικός κώδικας, πόλη, χώρα). Η φωτογραφία πρέπει να περιλαμβάνει την σημαία της ΕΕ και πληροφορίες για τη χρηματοδότηση (πινακίδα, αφίσα κλπ.) ώστε να επιβεβαιώνεται ότι το έργο έχει χρηματοδοτηθεί από την ΕΕ. Οι φωτογραφίες πρέπει να αναφορτώνονται ως αρχεία .jpg στην υψηλότερη διαθέσιμη ποιότητα εικόνας. Οι νικητές θα πρέπει να υποβάλλουν ψηφιακή φωτογραφία υψηλής ευκρίνειας για εκτύπωση.

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 22 Ιουνίου και θα γίνονται δεκτές συμμετοχές μέχρι την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 (μεσημέρι θερινή ώρα Βρυξελλών). Οι 100 φωτογραφίες με τις περισσότερες ψήφους μαζί με 50 που θα επιλεγούν τυχαία (και δεν περιλαμβάνονται στην 1η ομάδα με τις περισσότερες ψήφους) θα υποβληθούν σε κριτική επιτροπή από 3 επαγγελματίες φωτογράφους που θα επιλέξουν 3 νικητές. Οι νικητές θα επιβραβευθούν με ένα ταξίδι για δύο άτομα στις Βρυξέλλες κατά την διάρκεια της εκδήλωσης «Open Days 2015» τον Οκτώβριο.

Δείτε τις συμμετοχές της προηγούμενης χρονιάς:https://www.flickr.com/photos/euregional/sets/72157648215374403.

Σελίδα της Γενικής Διεύθυνση Περιφερειακής Πολιτικής στο Facebook

Hashtag: #EUmyRegion

Email: regio-infopub@ec.europa.eu

H Ευρώπη στην Περιφέρειά μου – Συχνές ερωτήσεις (στα αγγλικά)pdf(417 kB)

png(928 kB)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *