Skip to content

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών, Τετάρτη 8 Οκτωβρίου, Αμφιθέατρο Πέυκιος Γεωργιάδης, ΤΕΠΑΚ

Επισυνάπτεται Πρόσκληση: Invitation

day of languagesΣτα πλαίσια των εορτασμών για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών (26 Σεπτεμβρίου), η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Γραφείο Λευκωσίας της Γενικής Διεύθυνσης Μετάφρασης), το Κέντρο Πληροφόρησης Europe Direct Λεμεσού και το Κέντρο Γλωσσών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου σας προσκαλούν στην εκδήλωση:

Σκιαγραφώντας το γλωσσικό και διαπολιτισμικό τοπίο σε Κύπρο και Αυστραλία

 Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν η κα. Μάρθα Νεοκλέους Υπεύθυνη για γλωσσικά θέματα, Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο (Γραφείο Λευκωσίας, Γενική Διεύθυνση Μετάφρασης), η Δρ Σαλώμη Παπαδήμα – Σοφοκλέους Διευθύντρια Κέντρου Γλωσσών Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και ο Δρ. Χαράλαμπος Χρυσοστόμου Γενικός Υπεύθυνος Europe Direct Λεμεσού / Προϊστάμενος Υπηρεσίας Έρευνας και Διεθνούς Συνεργασίας Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Κύριος ομιλητής θα είναι ο κος Trevor Peacock,Ύπατος Αρμοστής της Αυστραλίας στην Κύπρο, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Between History and Geography: Foreign Languages in Australia».

Κατά τη διάρκεια τη εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση από τη Δρ Σαλώμη Παπαδήμα – Σοφοκλέους με θέμα «Mapping the Urban Languages of Limassol».

Τέλος, θα πραγματοποιηθεί βράβευση διαγωνισμού Αφίσας «Promotion of European Languages».

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 – 20:30 στο Αμφιθέατρο Πέυκιος Γεωργιάδης στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Θα ξεκινήσει με μουσικά ακούσματα από τη Χορωδία «Επιλογή» και θα τελειώσει με Δεξίωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *