Skip to content

Διαγωνισμός φωτογραφίας με τίτλο “ Europe in my Region 2014”

Φωτογραφίστε ένα έργο ή μνημείο στην κοινότητα/περιφέρεια σας το οποίο να προβάλλει την Ευρώπη και κερδίστε χρηματικά έπαθλα και ταξίδι για δύο άτομα στις Βρυξέλλες μεταξύ 6 και 9 Οκτωβρίου 2014.

H Γενική Διεύθυνση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την περιφερειακή πολιτική έχει ξεκινήσει τον διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο “ Europe in my Region 2014”.

 Φωτογραφίστε ένα έργο ή μνημείο στην κοινότητα/περιφέρεια  σας το οποίο να προβάλλει την Ευρωπαϊκή Ένωση  και κερδίστε χρηματικά έπαθλα για αγορά εξοπλισμού-κάμερας κτλ,  και ταξίδι για δύο άτομα στις Βρυξέλλες  μεταξύ 6 και 9 Οκτωβρίου 2014.

Οι φωτογραφίες πρέπει να δείχνουν την πινακίδα ή πλάκα με τη σημαία της ΕΕ κάπου στην εικόνα που δείχνει ότι το έργο έχει  λάβει χρηματοδότηση από την ΕΕ.

Βραβεία:

Θα απονεμηθούν 4 βραβεία στους νικητές, το ένα βραβεία θα  απονεμηθεί στην φωτογραφία με τις περισσότερες  ψήφους του κοινού και τα άλλα τρία θα απονεμηθούν από την επιτροπή μετά από επιλογή μέσα από  τις καλύτερες 50 φωτογραφίες.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό πρέπει:

  • να είστε κάτοικοι της ΕΕ και άνω των 18 χρονών,
  • η φωτογραφία που θα στείλετε να απεικονίζει  την πλακέτα της ΕΕ που υποδείχνει την χορηγία της για το συγκεκριμένο μνημείο ή έργο που θα αποθανατίσετε με τον φακό!

Προθεσμία υποβολής φωτογρφιών: 25 Αυγούστου 2014

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *