Skip to content

Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας CleanLaunchpad

climate-change-ice-bearΛάβετε μέρος στον μεγαλύτερο διαγωνισμό επιχειρηματικής Ιδέας για την Κλιματική Αλλαγή και κερδίστε χορηγία μέχρι και €95.000

Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας CleanLaunchpad

 Νέοι και φιλόδοξοι επιχειρηματίες από δέκα χώρες της Ευρώπης  θα συναγωνιστούν για τρείς θέσεις χορηγίας μέχρι και €95.000 και για χρηματικά έπαθλα μέχρι και €17.500.

Ο διαγωνισμούς είναι ανοιχτός σε όλους που έχουν ιδέες για καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής ακόμα και αν οι ιδέες τους είναι σε αρχικό στάδιο. Για τις προθεσμίες λήξης αιτήσεων για την κάθε χώρα επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού CleanLaunchpad. Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός για συμμετέχοντες από την Ουγγαρία, Γερμανία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο Σουηδία, Ιταλία, Πολωνία, Κύπρο, Ελλάδα, Δανία και Ολλανδία.

Μετά από τον πρώτο γύρο επιλογής, οι φιναλίστ θα περάσουν από εκπαίδευση για το πώς να μετατρέψουν την ιδέα τους  σε επιχειρηματικά σχέδιο μπροστά σε τοπικούς κριτές. Ο Ευρωπαϊκός Τελικός του διαγωνισμού θα διεξαχθεί στην Βαλένσια στις 29 Οκτωβρίου 2014.

Οι τρείς νικητές, θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ιδέες τους με την υποστήριξη της Climate-KIC και θα λάβουν χορηγίες μέχρι και  €95.000. Ο νικητής του διαγωνισμού θα λάβει επίσης χρηματικό βραβείο €10.000, ο δεύτερος βραβείο €5.000 και ο τρίτος €2.500.

Για να λάβετε μέρος:

  • δεν πρέπει να έχει ξεκινήσει μια επιχείρηση ή να είναι είσαστε start-up για λιγότερο από δύο χρόνια
  • δεν πρέπει να έχετε σημαντικά έσοδα
  • δεν πρέπει να έχετε επενδύσεις πάνω απο  € 200.000.

Για  συμμετοχή:

Δηλώστε την ιδέα σας συμπληρώνοντας το διαδικτυακό έντυπο αίτησης 

Η προθεσμία υποβολής προτάσεων για την  Κύπρο τελειώνει  το Σάββατο 23 Αυγούστου. 2014

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *