Skip to content

Διαγωνισμός Βίντεο Europemobility – μοιραστείτε τις εμπειρίες κινητικότητας σας!

Έχετε λάβει μέρος ποτέ σε ανταλλαγή νέων; έχετε κάνει τοποθέτηση σε θέση εργασίας ή λάβει μέρος σε ανταλλαγή σε επιχείρηση στο εξωτερικό; Έχετε έως τις 15 Ιουλίου 2014 για να μοιραστείτε την εμπειρία σας μέσω ντοκιμαντέρ, φωτογραφίας ή βίντεο και να κερδίσετε ένα ταξίδι στην Ιταλία με βραβείο € 500 και iPad

Το πρόγραμμα κινητικότητας στο οποίο συμμετείχαEuropemobility - © shutterstock.com - Artens _3τε μπορεί να έχει υποστηριχθεί από εθνικό πρόγραμμα, με δική σας πρωτοβουλία ή από τα ακόλουθα προγράμματα: Νεολαία σε Δράση, Leonardo da Vinci, Erasmus Placement, Erasmus για νέους επιχειρηματίες, Comenius και Grundtvig.

 Τα βίντεο θα πρέπει:

  • να έχουν διάρκεια έως τρία λεπτά,
  • να είναι πρωτότυπο,
  • να σέβονται τους νόμους δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας,
  • να είναι στην αγγλική γλώσσα ή να έχουν αγγλικούς υπότιτλους.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα διαβάζοντας τους όρους και προϋποθέσεις και τις συχνές ερωτήσεις σχετικά με το διαγωνισμό.

Βραβεία

Υπάρχουν δύο κατηγορίες βραβείων, η πρώτη κατηγορία αφορά τα βίντεο τα οποία θα εκλεγούν από την Διεθνή Κριτική Επιτροπή Europemobility και ένα για τα βίντεο/φωτογραφίες κτλ που θα εκλεγούν  από τους ψηφοφόρους σε απευθείας σύνδεση, οι οποίοι μπορούν να ψηφίσουν για το αγαπημένο τους βίντεο μέχρι τις 30 Ιουλίου 2014.

Για κάθε κατηγορία θα υπάρχουν τρία βραβεία:

  • € 500 βραβείο για το καλύτερο βίντεο επιλογής της κριτικής επιτροπής, καθώς και ένα ταξίδι στην Ιταλία,
  • iPad για το καλύτερο βίντεο επιλογής των  ψηφοφόρων σε απευθείας σύνδεση, καθώς και ένα ταξίδι στην Ιταλία,
  • οι δεύτεροι και τρίτο νικητές των δύο κατηγοριών θα κερδίσουν από  ένα ταξίδι στην Ιταλία, καθώς και ένα βραβείο αναγνώρισης.

Οι νικητές θα προσκληθούν στην τελετή απονομής στην Ιταλία για να παρουσιάσουν τα βίντεο τους σε διεθνές ακροατήριο στο Διεθνές Συνέδριο του Δικτύου Europemobility, που θα πραγματοποιηθεί στις 4-5 Σεπτεμβρίου 2014.

Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής θα χορηγηθούν από το Δίκτυο Europemobility μαζί με τα ημερήσια έξοδα διαβίωσης.

Περισσότερα: https://europa.eu/youth/node/17887_en

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *