Skip to content

300 Υπάλληλοι επί συμβάσει στον τομέα της φρούρησης και της πρόληψης — Ομάδα καθηκόντων Ι (ΟΚ Ι)

ushers-wpΤο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δημοσιεύει την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προκειμένου να συγκροτήσει μια βάση δεδομένων υποψηφίων που θα μπορούσαν να προσληφθούν ως υπάλληλοι επί συμβάσει (ομάδα καθηκόντων I) στον τομέα της επιτήρησης και της πρόληψης.

Η διαδικασία επιλογής θα οργανωθεί με την τεχνική υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Επιλογής Προσωπικού (ΕΡSΟ).

Η βάση δεδομένων θα χρησιμοποιηθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Οι θέσεις θα έχουν έδρα στο Λουξεμβούργο κυρίως αλλά επίσης στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο, ανάλογα με τις ανάγκες των υπηρεσιών του Οργάνου.

Οι διαδικασίες επιλογής των υπαλλήλων επί συμβάσει κατά κανόνα προσελκύουν μεγάλο αριθμό υποψηφίων με πολλά προσόντα που περνούν επιτυχώς τη δοκιμασία. Για τούτο οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν ότι η βάση δεδομένων μπορεί να υπερβαίνει τις ανάγκες του οργάνου.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων είναι 300 περίπου. Οι υπάλληλοι επί συμβάσει στους οποίους θα προσφερθεί θέση θα προσληφθούν σύμφωνα με τις διαδικασίες που περιγράφονται στον τίτλο VIII της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Οι όροι εργασίας των υπαλλήλων αυτών ορίζονται από το καθεστώς που εφαρμόζεται επί του λοιπού προσωπικού της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΚεΛΠ) (1).

Οι βασικές μηνιαίες αποδοχές (βαθμός 1, κλιμάκιο 1) είναι 1  862,54 ευρώ. Στις βασικές αποδοχές προστίθενται ενδεχομένως τα επιδόματα και οι αποζημιώσεις που προβλέπονται από τον ΚεΛΠ.

Απαιτούμενη εμπειρία/γνώσεις

Οι υποψήφιοι οφείλουν να έχουν αποκτήσει μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της υποχρεωτικής φοίτησης διετή τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία σε σχέση με τη φύση των καθηκόντων στον τομέα της πρόληψης, της δημόσιας ή ιδιωτικής ασφάλειας, της επιτήρησης, της φρούρησης, της υποδοχής ή της προστασίας υψηλών προσώπων.

Περισσότερες πληροφορίες: http://blogs.ec.europa.eu/eu-careers.info/2015/07/15/open-for-applications-epcasts142015/

Προθεσμία: 3 Σεπτεμβρίου 2015 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *