Skip to content

Πώς να δουλέψετε για την Ευρωπαϊκή Ένωση

Εάν ετοιμάζεστε για τους διαγωνισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή εξετάζετε το ενδεχόμενο να γίνετε Αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείτε να δείτε το ενδιαφέρον infographic που παρουσιάζεται παρακάτω από την Epsotraining.

Το παρόν Infographic περιέχει στατιστικά στοιχεία των διαγωνισμών που οργανώθηκαν από την EPSO το 2013.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις ανοικτές θέσεις ,τα είδη των θέσεων, τον αριθμό των υποψηφίων για κάθε θέση, τον ανταγωνισμό για κάθε πεδίο και πολλά άλλα. Τα στοιχεία είναι από το 2013, καθώς οι διαγωνισμοί του 2014 βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη.

Είναι σημαντικό όλοι οι μελλοντικοί υποψήφιοι να έχουν επίγνωση του τι συνέβη τα προηγούμενα χρόνια στους διαγωνισμούς της EPSO , ώστε να μπορούν να είναι προετοιμασμένοι για να επιτύχουν φέτος.

Σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, κατά τη διάρκεια του οποίου προκηρύχτηκαν μόνο 793 θέσεις, το 2013 προκηρύχτηκαν ακόμα περισσότερες – 1177 συνολικά ( ως επί το πλείστον μεταφραστές ).

Αυτός είναι σίγουρα ένας πολύ καλός αριθμός , αλλά από την άλλη πλευρά – σχεδόν 55.000 υποψήφιοι υπέβαλαν αίτηση για τον διαγωνισμό της EPSO εκείνη τη χρονιά . Σε ορισμένους τομείς, όπως στον τομέα της Ευρωπαϊκής Δημόσιας Διοίκησης , υπήρχαν σχεδόν 120 υποψήφιοι ανά θέση . Σε άλλους τομείς, υπήρχαν λιγότεροι – με τον αριθμό να εξελίσσεται από τους 18 ( στο πεδίο Ελέγχου ) έως τους 65 ( στο πεδίο του Νόμου ).

Πηγή: Επιχειρώ gr

Epso Competition Statistics 2013 (1)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *