Skip to content

Πρόσκληση για την ηλεκτρονική πλατφόρμα EPALE – Λεμεσό, 19 Ιουνίου 2015

epaleΠρόσκληση: Ιnvitation

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συμμετέχει στην προώθηση και διάχυση της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την εκπαίδευση ενηλίκων στην Ευρώπη (EPALE), η οποία αποτελεί την επίσημη ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΕΕ για την εκπαίδευση ενηλίκων και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η πλατφόρμα EPALE ενδιαφέρει όλους τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα εκπαίδευσης και κατάρτισης ενηλίκων. Η πλατφόρμα παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης υλικού και σεμιναρίων στην εκπαίδευση ενηλίκων και ταυτόχρονα επιτρέπει την δημοσίευση σεμιναρίων και υλικού από τους χρήστες της.

Μέσα στα πλαίσια αυτά, το Υπουργείο σας προσκαλεί στην ημερίδα έναρξης της πλατφόρμας EPALE με θέμα «Νέες ευκαιρίες στην εκπαίδευση ενηλίκων, η πλατφόρμα EPALE» που θα γίνει στη Λευκωσία καθώς επίσης και στις αντίστοιχες ημερίδες πληροφόρησης που θα γίνουν σε Λάρνακα και Λεμεσό. Στην ημερίδα έναρξης καθώς και στις υπόλοιπες ημερίδες θα παρουσιάσουν θέματα εμπειρογνώμονες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα και την Κύπρο.

 Πρόγραμμα ημερίδων:

 Λευκωσία, 12 Ιουνίου 2015, Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», Ώρα 9:00-13:00

Λάρνακα, 16 Ιουνίου 2015, Sun Hall Hotel, Ώρα 9:00-13:00

Λεμεσός, 19 Ιουνίου 2015, Crowne Plaza Limassol, Ώρα 9:00-13:00

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση στο http://bit.ly/1dsRdlt ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 22875561 και 99819792. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στα τηλέφωνα 22800799/651 ή στο email epale@schools.ac.cy

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *