Skip to content

Προσλήψεις Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (Λονδίνο)

Ο Οργανισμός είναι υπεύθυνος για τον συντονισμό της αξιολόγησης και του ελέγχου φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη και κτηνιατρική χρήση στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Οργανισμός ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1995 και έχει στενή συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τις 28 χώρες μέλη της ΕΕ, τις χώρες ΕΟΧ και ΕΖΕΣ και πολλούς άλλους φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Οργανισμό και τις δραστηριότητές του μπορούν να αναζητηθούν απευθείας μέσω του διαδικτύου στην ιστοσελίδα http://www.ema.europa.eu.

O Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) οργανώνει διαδικασία επιλογής με σκοπό την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα για την πρόσληψη:

EMA/CA/S/041 συμβασιούχος υπάλληλος (σύμβαση μικρής διάρκειας), νομικός, Νομικό Τμήμα (FG IV)
Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα συμπεριληφθούν σε εφεδρικό πίνακα επιτυχόντων και, ανάλογα με τις δυνατότητες του προϋπολογισμού, θα τους προσφερθεί 2ετής ανανεώσιμη σύμβαση συμβασιούχου υπαλλήλου σύμφωνα με τους όρους απασχόλησης που εφαρμόζονται για το λοιπό προσωπικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης (βλέπε ΕΕ L 56 της 4.3.1968). Η ανανέωση θα είναι ορισμένου χρόνου μέγιστης διάρκειας 1-3 ετών.
Τόπος διορισμού θα είναι το Λονδίνο.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή των κρατών Ισλανδία, Νορβηγία, Λιχτενστάιν, με την προϋπόθεση ότι απολαμβάνουν πλήρη πολιτικά δικαιώματα.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει τα μεσάνυχτα της 19ης Μαρτίου 2014.

Περισσότερα: http://eur-lex.europa.eu

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *