Skip to content

Πρακτική άσκηση κατάρτισης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προσφέρει στους υποψηφίους που έχουν λάβει τίτλο σπουδών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή που έχουν παρακολουθήσει ανώτερες ή τεχνικές σπουδές ισότιμες με το επίπεδο αυτό, τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν πρακτικές ασκήσεις κατάρτισης.

Η διάρκεια των περιόδων πρακτικής άσκησης κατάρτισης είναι από ένας έως τέσσερις μήνες.

Προθεσμία: 1 Ιουνίου 2014

Έναρξη της περιόδου άσκησης: 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Για να υποβάλλετε αίτηση για πρακτική άσκηση, θα πρέπει να πληροίτε τους όρους αποδοχής και να συμπληρώσετε το ηλεκτρονικό έντυπο της αίτησης.

Σας συμβουλεύουμε να μην περιμένετε την τελευταία ημέρα της προθεσμίας για την υποβολή της υποψηφιότητάς σας, προκειμένου να αποφευχθεί υπερφόρτωση του συστήματος, δεδομένου του μεγάλου αριθμού των υποψηφιοτήτων.

Σημειώστε ότι, εάν αφήσετε αδρανές το έντυπο υποψηφιότητας για 30 λεπτά, όσα στοιχεία έχουν εισαχθεί θα διαγραφούν. Σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε προσεχτικά τις Εσωτερικές διατάξεις σχετικά με τις περιόδους πρακτικής άσκησης και τις επισκέψεις μελέτης στη Γενική Γραμματεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και τις Συνήθεις Ερωτήσεις, πριν υποβάλετε την ηλεκτρονική σας αίτηση.

Για να υποβάλετε την αίτηση υποψηφιότητας στις γενικές διευθύνσεις που ταιριάζουν περισσότερο στο προφίλ σας, μπορείτε να διαβάσετε τις αντίστοιχες περιγραφές επιλέγοντας το εικονίδιο i στην τελευταία σελίδα του έντυπου της αίτησης ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση αλλαγών στην αίτηση ηλεκτρονικά. Η συμπλήρωση και η υποβολή της αίτησης αποτελούν ενιαία ενέργεια. Μετά τη συμπλήρωση της αίτησής σας ηλεκτρονικά, παρακαλείσθε να επαληθεύσετε το περιεχόμενο, πριν επιλέξετε “αποστολή”.

Σημ.: Οι αιτήσεις που δεν είναι πλήρεις θα απορριφθούν αυτόματα.

 Αφού επιβεβαιώσετε/στείλετε την ηλεκτρονική σας αίτηση, θα λάβετε αυτόματα επιβεβαίωση στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Το μήνυμα θα περιλαμβάνει αριθμό επιβεβαίωσης, τον οποίο πρέπει να αναφέρετε σε κάθε μελλοντική επικοινωνία σχετικά με την περίοδο άσκησης, καθώς και σύνδεσμο στη σύνοψη της αίτησής σας σε μορφότυπο pdf, την οποία θα πρέπει να προσκομίσετε εκτυπωμένη σε χαρτί αν σας προσφερθεί περίοδος άσκησης.

Περισσότερα: http://www.europarl.europa.eu/aboutparliament/el/007cecd1cc/Traineeships.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *