Skip to content

Κερδίστε δωρεάν ενημερωτική επίσκεψη στις Βρυξέλλες-Συνεργασία με το Κανάλι 6

LOGO KANALI TETRAGONO_HRΞεκίνησε την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013, η εβδομαδιαία ενημερωτική ραδιοφωνική εκπομπή «Ευρώπη για τους Πολίτες: O Δρόμος προς τις Ευρωεκλογές», με τους Δρα. Χαράλαμπο Χρυσοστόμου, Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Έρευνας και Διεθνούς Συνεργασίας του ΤΕΠΑΚ και Γενικός Συντονιστής του Europe Direct Λεμεσού και το δημοσιογράφο Χάρη Παναγιώτου. Η εκπομπή είναι μια προσφορά από το Europe Direct Λεμεσού και το Κανάλι 6, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο.

Η εκπομπή θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη απόγευμα από τις 5:00 ως τις 6:00μ.μ στο Κανάλι 6, και θα συζητιούνται θέματα που άπτονται του ευρωπαϊκού γίνεσαι και των ευρωεκλογών, με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε βδομάδα από τον πολιτικό χώρο, εκπρόσωποι διαφόρων οργανώσεων, υποψήφιοι ευρωβουλευτές καθώς και απλοί πολίτες. Οι ακροατές θα ενημερώνονται για τα δικαιώματα τους και τις ευκαιρίες που τους παρέχονται ως πολίτες της ΕΕ και θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στη συζήτηση και να εκφράσουν τα ερωτήματα, τις απόψεις, τις εισηγήσεις τους καθώς και κριτική.

Εβδομαδιαίος διαγωνισμός γνώσεων για την Ευρώπη. Κερδίστε δωρεάν ενημερωτική επίσκεψη στις Βρυξέλλες.

Παρακολουθήστε τη συζήτηση και απαντήστε στην εβδομαδιαία ερώτηση του διαγωνισμού αποστέλλοντας γραπτό μήνυμα sms στο 2626 αναγράφοντας τα αρχικά ΕΕ και ακολούθως την απάντηση στην ερώτηση. Όσοι ακροατές απαντήσουν ορθά θα λάβουν μέρος στην κλήρωση του διαγωνισμού, όπου κάθε βδομάδα ένα τυχερός θα κερδίζει ένα ταξίδι δωρεάν εκπαιδευτικής φύσεως στις Βρυξέλλες, μια προσφορά της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *