Skip to content

Κάθε βδομάδα κληρώνεται ένας τυχερός για το δωρεάν ενημερωτικό ταξίδι στις Βρυξέλλες

Ανακοινώθηκε χθες, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013,  κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής «Ευρώπη για τους Πολίτες: O Δρόμος προς τις Ευρωεκλογές» ο τρίτος κατά σειρά νικητής που απάντησε σωστά στην εβδομαδιαία ερώτηση του διαγωνισμού και κέρδισε ένα τετραήμερο ταξίδι στις Βρυξέλλες δωρεάν. Η ερώτηση ήταν «Με ποιά θέματα ασχολείται η Ευρωπαία Επίτροπος κ. Ανδρούλλα Βασιλείου» και η ορθή απάντηση είναι πως ασχολείται με θέματα Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Πολυγλωσσίας και Νεολαίας.

Καλεσμένοι στην εκπομπή ήταν η ομάδα του Europe Direct Λεμεσού, Ντία Ευαγόρου, Ελιάνα Ηλιοφώτου και Γιώργος Νικόλα. Οι ακροατές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις ενημέρωσης και πληροφόρησης του Κέντρου και για τις διευκολύνσεις καθοδήγησης που προσφέρει δωρεάν σε όλους τους πολίτες. «Η Ευρώπη για σένα» είναι το σύνθημα του νεοσύστατου Κέντρου γιατί ακριβώς οι πολίτες πλέον ενημερώνονται από το Europe Direct Λεμεσού ως τοπικός φορέας πληροφόρησης για όλα τα θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής αρκετοί ακροατές δήλωσαν ενδιαφέρον να λαμβάνουν δωρεάν το ενημερωτικό δελτίο του Europe Direct Λεμεσού που συνοψίζει όλες τις σημαντικές ευκαιρίες της ΕΕ, όπως χρηματοδότηση, θέσεις εργασίας, πρακτική άσκηση στην ΕΕ, καθώς και σημαντικές Ευρωπαϊκές ειδήσεις που αφορούν το σύνολο του Κυπριακού λαού.

Οι ακροατές πληροφορήθηκαν για την προσεχή εκδήλωση που θα συνδιοργανώσει το Europe Direct Λεμεσού με τον ΟΠΕΚ, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο και  την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο με θέμα «Οι Ευρωτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό: Στρατηγικές στο Νέο Ευρωπαϊκό Περιβάλλον». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013 στον υπαίθριο χώρο του Europe Direct Λεμεσού, Λεωφόρος Χατζηπαύλου 173 – 179.

Καλεσμένοι την Τετάρτη 16 Οκτωβρίουείναι οι  Τάσος Γιαννίτσης, Πρώην Υπουργός Εξωτερικών Ελλάδας και ο Νιαζί Κιζίλγιουρεκ,  Καθηγητής Πανεπιστημίου Κύπρου που θα είναι και ομιλητές της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί ακριβώς μετά το τέλος της εκπομπής.

Η νέα εβδομαδιαία ερώτηση του διαγωνισμού είναι «Ποίος είναι ο αριθμός των Κύπριων Ευρωβουλευτών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο;  Ο εβδομαδιαίος διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 17.30, για αυτό μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε αποστέλλοντας γραπτό μήνυμα sms στο 2626 αναγράφοντας τα αρχικά ΕΕ και ακολούθως την απάντηση σας.

.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *