Skip to content

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για Προκήρυξη θέσης για Διαχειριστή Έργων (Project Manager Energy) για το Τμήμα Ενέργειας της Ένωσης για την Μεσόγειo

Με Ανακοίνωση της, η Γραμματεία της Ένωσης για την Μεσόγειο (Union for the Mediterranean Secretariat), που έχει έδρα την Βαρκελώνη, προκήρυξε μία θέση (1) εργασίας για Διαχειριστή Έργων στο Τμήμα Ενέργειας της Ένωσης για την Μεσόγειο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση απ’ ευθείας στην Γραμματεία της Ένωσης για την Μεσόγειο, στην διεύθυνση ηλ. ταχ.: hr.recruitment@ufmsecretariat.org

Η πλήρης αίτηση πρέπει να περιλαμβάνει τα ακόλουθα έγγραφα:

1) Λεπτομερές Βιογραφικό Σημείωμα, στο οποίο να καταγράφονται ξεκάθαρα τόσο τα ακαδημαϊκά προσόντα όσο και η εργασιακή πείρα του αιτητή. (A detailed curriculum vitae, clearly elaborating educational and professional experience)

2) Συνοδευτική επιστολή (Μotivation Letter)

Τα πιο πάνω έγγραφα πρέπει να είναι στην Αγγλική γλώσσα και να αναφέρεται ξεκάθαρα ο αριθμός αναφοράς (reference number) της εν λόγω θέσης και η πλήρης ταχυδρομική διεύθυνση του οργανισμού.

Στο θέμα (subject) του ηλ. μην. με το οποίο θα αποσταλεί η αίτηση, πρέπει να καταγράφεται ο αριθμός αναφοράς της θέσης (reference number).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν περαιτέρω πληροφορίες, καθώς την και λεπτομερή περιγραφή των καθηκόντων της θέσης στην ιστοσελίδα: http://ufmsecretariat.org/vacancies

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για την πιο πάνω θέση είναι η 27η Φεβρουαρίου 2014.

Σημειώνεται ότι η Γραμματεία της Ένωσης για την Μεσόγειο θα επικοινωνήσει με τους υποψήφιους μόνο στην περίπτωση όπου αυτοί πληρούν τις απαιτούμενες, από την θέση, προϋποθέσεις.

Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού

Λευκωσία, 6 Φεβρουαρίου 2014

Κατεβάστε το αρχείο τύπου AcrobatΠΑΡ_1-Ανακοινωση_Ενωση_για_την_Μεσογειο_θεση_εργασιας 6 Φεβ 2014_.pdf
Κατεβάστε το αρχείο τύπου AcrobatΠΑΡ_2-Call-for-Candidatures-PM-Energy.pdf

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *