Skip to content

This page  displays our upcoming events. Please find our old events (before the 19th of May 2016) in English  here and in Greek here

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Το πρόγραμμα EU4Health και το Ευρωπαϊκό σχέδιο δράσης κατά του καρκίνου: Προκλήσεις και Προοπτικές

26/03/2021 @ 10:00 - 12:30

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο μαζί με τον ΠΑΣΥΚΑΦ, το Διεθνές Ινστιτούτο Κύπρου για την Περιβαλλοντική και Δημόσια Υγεία – ΤΕΠΑΚ και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Λεμεσού διοργανώνουν διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: “Το πρόγραμμα EU4Health και το Ευρωπαϊκό σχέδιο δράσης κατά του καρκίνου: Προκλήσεις και Προοπτικές”  που θα πραγματοποιηθεί μέσω Facebook Live την Παρασκευή 26 Μαρτίου, μεταξύ 10:00-12:30 ώρα Κύπρου.

Θα προβληθεί μαγνητοσκοπημένη παρέμβαση από την Επίτροπο Υγείας και Ασφαλείας των Τροφίμων κυρία Στέλλα Κυριακίδου με θέμα “Το πρόγραμμα EU4Health και το Ευρωπαϊκό σχέδιο δράσης κατά του καρκίνου: Προκλήσεις και Προοπτικές”.

Θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ των Κυπρίων ευρωβουλευτών της Ειδικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Καταπολέμηση του Καρκίνου, κ. Γιώργο Γεωργίου (GUE/NGL) και κ. Λουκά Φουρλά (ΕΛΚ), με θέμα “Σχέδιο δράσης κατά του καρκίνου στην Ευρώπη”.

Στη συνέχεια, ο αναπληρωτής καθηγητής Περιβαλλοντικής Υγείας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Δρ. Κωνσταντίνος Μακρής, θα αναπτύξει το θέμα «To προφίλ υγείας του κυπριακού πληθυσμού: επικαιροποιημένα δεδομένα και τάσεις» και ο Νικόλας Φιλίππου, Εκτελεστικός Διευθυντής του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) θα μιλήσει με θέμα «Άτομα με εμπειρία καρκίνου στην Κύπρο: Σχέδιο δράσης και κυπριακή πραγματικότητα»

Τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος Γωγώ Αλεξανδρινού.

Μπορείτε να συνδεθείτε εδώ: https://www.facebook.com/events/473043820541357/

Το Facebook Live θα μεταδίδεται ζωντανά από τους λογαριασμούς των συνδιοργανωτών.

Πληροφορίες: 25002044

Details

Date:
26/03/2021
Time:
10:00 - 12:30

Organizers

Cyprus University of Technology
Europe Direct Λεμεσού
Pasykaf
European Commission Representation in Cyprus
Office of the European Parliament in Cyprus

Venue

Διαδικτυακά
https://webmeetings-node1.cut.ac.cy/b/eli-fsg-ze8-f8d + Google Map

This page  displays our upcoming events. Please find our old events (before the 19th of May 2016) in English  here and in Greek here

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *