Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής ανακοινώνει τη διεξαγωγή σεμιναρίων για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις τροφίμων, τα οποία καλύπτουν θέματα όπως:
- Ποιότητα και πιστοποίηση προϊόντων
- Διαδικασίες ασφάλειας και υγείας
- Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας
- Δικτύωση , μάρκετινγκ, branding
- Χρηματοδότηση
Τα σεμινάρια, τα οποία είναι διήμερα (απόγευμα-βράδυυ Παρασκευής και πρωί-μεσημέρι Σαββάτου) θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα από 27.1-18.3.2017, στις ακόλουθες τοποθεσίες: Ανώγυρα, Ακάκι, Γαλάτα, Αθηαίνου, Κυπερούντα, Πανεπιστήμιο ΝΕΑΠΟΛΙΣ (συνδιοργάνωση), Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (συνδιοργάνωση), και Οδού. Κάθε διήμερο σεμινάριο είναι αυτοτελές και επομένως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε σεμινάριο από τα 8. Εάν το επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν και περισσότερα του ενός σεμινάρια. Τα σεμινάρια είναι ανοικτά στο ευρύ κοινό και η συμμετοχή σε αυτά είναι εντελώς δωρεάν.
Δηλώσεις συμμετοχής: Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: cyfoodmuseum@gmail.com | Τηλέφωνο: 99295150.
Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.