Skip to content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ – ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2014-2015

ΝΕΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ: 22 Δεκεμβρίου 2014

Το Ψηφιακό Πρωτάθλημα (ΨΠ) συνδιοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από τον Ψηφιακό Πρωταθλητή της Κύπρου, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, και άλλους φορείς.

Το ΨΠ είναι Διαγωνισμός Ψηφιακής Καινοτομίας που στοχεύει στην προώθηση της έννοιας της ψηφιακής καινοτομίας σε μαθητές, φοιτητές, άλλα φυσικά πρόσωπα / ομάδες, νεοσύστατες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και στην ανάπτυξη ανταγωνιστικών καινοτόμων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών που συνάδουν με τις προτεραιότητες της Ψηφιακής Ατζέντας ενώ, παράλληλα, προάγονται και θέματα κοινωνικής επιχειρηματικότητας.
Για όλες τις κατηγορίες θα προσφέρονται χρηματικά βραβεία, και επιπρόσθετα – για τις κατηγορίες μαθητών και φοιτητών – θα προσφερθούν και υποτροφίες από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου σε συναφείς κλάδους. Θα δοθεί επίσης βραβείο για την καλύτερη συμμετοχή επιχείρησης με Διεθνή Προσανατολισμό.

Περισσότερες πληροφορίες, έντυπα και δικαίωμα συμμετοχής για τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Ψηφιακού Πρωταθλητή http://www.cyprus-digitalchampion.gov.cy
και στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού http://web.cut.ac.cy/digitalchampion.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *