Skip to content

This page  displays our upcoming events. Please find our old events (before the 19th of May 2016) in English  here and in Greek here

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Ενσωμάτωση ΑμεΑ στην αγορά εργασίας της Κύπρου & Ευρωπαϊκή στρατηγική»

30/09/2021 @ 16:00 - 17:30

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Ενσωμάτωση ΑμεΑ στην αγορά εργασίας της Κύπρου & Ευρωπαϊκή στρατηγική».

Η εκδήλωση θα γίνει  αύριο, Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, από τις 16:00 μέχρι τις 17:30 και θα προβάλλεται ζωντανά, στην Ελληνική γλώσσα, από τη σελίδα της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο στο Facebook (www.facebook.com/ec.cyprus).

Η ορθή εφαρμογή των αρχών της προσβασιμότητας καθώς και η ισότιμη συμμετοχή των ατόμων με αναπηρίες σε τομείς της ζωής, όπως είναι η εκπαίδευση, η απασχόληση και η υγεία είναι τα θέματα που θα συζητηθούν.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Νίκος Ίσαρης, Αναπληρωτής Επικεφαλής Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο.

Θα μιλήσουν ο Ελευθέριος Ελευθερίου, Συντονιστής Θεμάτων Ισότητας, στη Γενική Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο Χρηστάκης Νικολαΐδης, Πρόεδρος της Κυπριακής Συνομοσπονδίας Οργανώσεων Αναπήρων (ΚΥ.Σ.Ο.Α.), ο Κωνσταντίνος Χαραλάμπους, Λειτουργός Κοινωνικής Ενσωμάτωσης, Τμήμα Κοινωνικής Ενσωμάτωσης Ατόμων με Αναπηρίες, Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και η Έλενα Σιβιτανίδου, Ανώτερος Λειτουργός Εργασίας, Τμήμα Εργασίας, Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Η εκδήλωση γίνεται στο  πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων, που διοργανώνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, με στόχο την ενημέρωση για θέματα που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα στην Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η ισότητα και η εξάλειψη των διακρίσεων αποτελούν βασικές αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες της Ένωσης θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς και ελεύθεροι, χωρίς το φόβο διακρίσεων ή βίας λόγω φύλου, φυλής, χρώματος, εθνικής καταγωγής ή κοινωνικής προέλευσης, γενετικών χαρακτηριστικών, γλώσσας, θρησκείας ή πεποιθήσεων, πολιτικών φρονημάτων ή κάθε άλλης γνώμης, ιδιότητας μέλους εθνικής μειονότητας, γέννησης, αναπηρίας, ηλικίας ή σεξουαλικού προσανατολισμού.

Οι συζητήσεις θα είναι ανοικτές στο κοινό και δεν απαιτείται εγγραφή. Θα προβάλλονται ζωντανά από τη σελίδα της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο στο Facebook (www.facebook.com/ec.cyprus).

Το κοινό μπορεί να υποβάλει ερωτήσεις στους ομιλητές κατά τη διάρκεια της συζήτησης ή εκ των προτέρων, στέλνοντας ένα ιδιωτικό μήνυμα στη σελίδα ή στα σχόλια κάτω από τη ζωντανή μετάδοση.

Θα ακολουθήσουν ξεχωριστές ανακοινώσεις για τις υπόλοιπές διαδικτυακές συζητήσεις.

H Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεσμεύεται στην προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Όλα τα προσωπικά δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με τον Κανονισμό (EC) αριθ. 2018/1725. Όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που επεξεργάζεται η Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας/Αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα διαχειρίζονται αναλόγως.

Details

Date:
30/09/2021
Time:
16:00 - 17:30

Venue

Διαδικτυακά
https://webmeetings-node1.cut.ac.cy/b/eli-fsg-ze8-f8d + Google Map

This page  displays our upcoming events. Please find our old events (before the 19th of May 2016) in English  here and in Greek here

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *